Ostale vesti

Obradović sve bliži Partizanu, nove izjave iz Humske će da oduševe Grobare!

Odavno je jasno da Partizan ima veliki zadatak pred sobom, mora da se pronađe veliko trenersko ime za narednu sezonu, a ne postoji veće od Željka Obradovića.

FOTO: Starsport

Najtrofejniji trener Evrope je kako stvari stoje sve bliži neverovatno povratku na mesto gde je počeo karijeru prepunu trofeja. Danima se šuška o dolasku u Humsku, a da ne ostane sve na spekulacijama potrudili su se i sami akteri pregovora. Željko je otvoreno pričao o Partizanu, a sada isto radi i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović.

– Željko Obradović je jedan od najvećih partizanovaca koje znam, košarkaška ikona obojena u crno-bele boje. Eventualni povratak Željka Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske košarke – rekao je predsednik Partizana za Kurir.

Mnogi se pitaju kako bi Partizan uspeo finansijski da izvede dovođenje Obradovića na klupu.

– Košarkaški klub Partizan je za ljude kao što je on nešto više od sporta, to je veza koja nije zasnovana na bazi materijalne kompenzacije.

Dakle, može da se dogodi da Obradović preuzme Partizan?

– U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate – rekao je Mijailović.

Podsetimo da Obradović ove sezone nije bio angažovan jer je imao želju da se odmori od košarke posle epizode u Fenerbahčeu sa kojim je takođe osvajao titulu prvaka Evrope.

Ono što je sasvim sigurno je da Obradović nastavlja karijeru, samo ostaje da vidimo da li je to zaista u Partizanu. Pored popularnog Žoca pominje se još Aleksandar Đorđević koji više nije trener Virtusa, kao i Španac Pedro Martinez.

Post a Comment

0 Comments