Ostale vesti

Partizan objavio datume kada je Asano primio platu...

Za Partizan je i dalje bolna tema Takuma Asano. Japanski fudbaler je u nedelju napustio Humsku nezadovoljan zbog neisplaćenih zarada. Upravo o tome je govorio predsednik crno-belih Milorad Vučelić gostujući u Jutarnjem programu na televiziji Pink.

FOTO: FK Partizan

- Slučaj Asano će doživeti epilog na sudu. Nadležan je i naš sud po ugovoru koji je potpisan, i nadležni su organi FIFA. Ovo je verovatno prevara u kojoj je učestvovao jedan strani klub, koji je s Asanom hteo da izbegne da plaća transfer Partizanu, i da je na taj način, da dobije više para, i on sam bio deo toga -
rekao je Vučelić.

Prvi čovek crno-belih je potom izneo datume kada je japanski fudbaler dobio platu.

- Govori se da smo ga mi zlostavljali, ponižavali ili ucenjivali i da su mu kasnile plate. Dakle ovako, 5. oktobra 2020. Asano je dobio platu. Pa onda 4. novembra je dobio platu. Zatim 8. decembra je dobio platu, 12. januara je dobio platu, 18. februara 2021. je dobio platu, 26. marta je dobio platu i deo duga od ranije. I 5. maja je trebalo da dobije platu da nije njegovog odlaska. Tako je on ponižavan, a u FIFA postoji pravilo, da igraču mora da bude ugrožen status ili egzistencija - jasan je Vučelić.

On je na kraju rekao da će Partizan sudskim putem da dobije ono što mu pripada.

- To radi naš advokat Zoran Damjanović, koji je već vodio slučaj sa Goguom koji smo mi dobili. Mi smo oštećeni i to ćemo navesti u zahtevu. Epilog će biti na sudu. Ne mogu da garantujem ništa, ali svi argu.menti su na našoj strani - zaključio je Milorad Vučelić.

Post a Comment

0 Comments