Ostale vesti

Stojković se vraća na 'crtu'!

Od početka sezone kapiten Partizana Vladimir Stojković nije upisao ni minut na terenu, a to bi u narednom periodu moralo da se promeni. 

FOTO: FK Partizan

Mladi Aleksandar Popović pokazao je nesigurnost, što je normalno, srazmerno godinama.

Savo Milošević je selidbu jedinice na klupu prvo pokušao da objasni povredom iskusnog čuvara mreže i preskakanjem pripremnih utakmica, a potom i potrebom vezanom za “bonus igrače” na terenu. Međutim, fudbalskim kuloarima pričalo se da je Stojković sklonjen s gola zbog nesuglasica s upravom.

Šansu je dobio mladi Aleksandar Popović koji nije grešio (nesigurnost u Novom Pazaru), ali nije ni ulio potrebnu sigurnost poslednjoj liniji kakva je potrebna crno-belima pred start evropske sezone. Zbog toga, kako nezvanično saznaje MaxBet sport, na gol se vraća Vladimir Stojković. Izgleda da su nesuglasice sa upravom sada prevaziđene.

Nekadašnji reprezentativac Srbije bi na gol mogao već u Surdulici. To znači da bi u sastavu Save Miloševića došlo do “pretumbavanja”. Bibars Natho navodno nije spreman, van forme je, te bi šansu mogao da dobije mladi Lazar Pavlović. Tako bi se rešio problem “bonus igrača”.

Post a Comment

0 Comments