Ostale vesti

Desni bek sa Ligom šampiona u nogama nadomak povratka u Partizan!

Fudbalski klub Partizan zainteresovan je svog nekadašnjeg desnog beka Aleksandra Miljkovića, prenosi Sportski žurnal.

FOTO: Starsport

Iako je pre početka sezone više puta isticano da Partizan neće popunjavati nijednu poziciju osim u srcu odbrane, te će to biti urađeno samo u slučaju odlaska, Savo Milošević je uvideo probleme u ekipi i sada traži rešenje na desnom beku.

Kako prenosi ,Sportski žurnal pri povratku u klub je Aleksandar Miljković, koji je crno-bele boje branio od 2010. do 2013. godine. Prethodno je i ponikao u Partizanu, ali je redovno bivao na pozajmicama što u Teleoptiku, što u Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

Te 2010. je bio čovek od poverenja Aleksandra Stanojevića u Ligi šampiona, derbijima i drugim važnim utakmicama, a posle tri godine u prvom timu, otisnuo se u Bragu.

Sa Partizanom ima osvojene četiri titule prvaka Srbije, od kojih 2009. godine nije imao zapaženu ulogu jer je kratko bio u klubu.

Olakšavajuća okolnost po Parni valjak je ta što za Miljkovićeve usluge neće morati da izdvoje ni dinara, s obzirom na to da je nedavno okončao saradnju sa jermenskim Alašekretom po izborenom trećem mestu u tamošnjem šampionatu.

Nastupao je još i za Split, Amkar, Mjeđ i Legnicu.

Post a Comment

0 Comments